Bolduc Cafe

– A place to meet, eat and work.

Bolduc Café is een plek waar iedereen op werkdagen van 12.00 tot 13.30 uur welkom is voor de lunch. Appèl biedt een assortiment van vers belegde broodjes. Verschillende broodsoorten belegd met verrassende combinaties met daarbij een wisselend broodje van de week. Verse sappen, fruit- en maaltijdsalades in de zomer, maaltijdsoepen en eventueel eenpansmaaltijden in de winter.

In Bolduc Café en de vergaderzalen is gratis WIFI aanwezig. Dit biedt gasten de mogelijkheid om hier tijdens het nuttigen van een hapje of een drankje de mail bij te werken en om gebruik te maken van het internet.

Ook voor vergaderingen, borrels of andere evenementen kunt u bij ons terecht. Loop even binnen of stuur voor meer informatie een mail naar 2469@appelmail.nl

Algemene Informatie

Bolduc Café, powered by Appèl B.V.
Utopialaan 50 te ’s-Hertogenbosch
Tel: +31 618 49 55 32
E-mail: 2469@appelmail.nl
Web: www.appel.nl

Site manager

Binnen Bolduc hechten we een groot belang aan kwaliteit en veiligheid. Het beheer van onze gebouwen krijgt dagelijks onze onverdeelde aandacht. We houden daarom de wensen van onze gebruikers nauwlettend in het oog. Een persoonlijke benadering staat bij ons op nummer één. Daarom is Site Manager Alexander van Haren op alle werkdagen aanwezig. Hij is het eerste aanspreekpunt voor uw dagelijkse vragen, wensen of suggesties.

Alexander van Haren
Aanspreekpunt voor dagelijkse vragen, wensen en suggesties.
sitemanager@bolduc.nl
06-54713884

Overige contactpersonen

Serviceboek Bolduc

Aanspreekpunt voor storingen en reparatieverzoeken.
Servicedesk vb&t
storing@vbtgroep.nl
088-5454646

Aanspreekpunt voor technische vragen, bijvoorbeeld over correctief of planmatig onderhoud.
Ron Ramakers
r.ramakers@vbtgroep.nl
043-3503429

Aanspreekpunt voor commerciële of administratieve vragen.
Jacques Verhey
j.verhey@vbtgroep.nl
+31 43 350 34 33

Meeting Space

– Bolduc biedt ondernemers ruimte om te groeien.

Letterlijk, door het aanbod van kantoorruimte. Maar ook figuurlijk, door het creëren van een inspirerende werkomgeving en het stimuleren van samenwerking tussen ondernemers. Bolduc staat voor ‘joined in business’.

De meeting space van Bolduc is de aangewezen plek om medehuurders te ontmoeten. Of om ondernemers van ‘buitenaf’ te ontmoeten. We creëren een ontspannen ambiance waarin u ongedwongen kunt netwerken. Of zakelijke deals kunt beklinken.

Taxi service

– Sparen tijdens een taxirit? Dat kan! 

Als huurder van Bolduc is het mogelijk telefonisch of per mail een taxirit te reserveren en daarvoor een waardebon ter waarde van € 0,50 te ontvangen. Voor een langere rit kunnen deze waardebonnen oplopen tot een bedrag van € 5,- en vervoer naar airports levert standaard 10 waardebonnen op.

De waardebonnen kunnen worden ingeleverd tegen geld of om (een gedeelte van) de taxirit te voldoen. Ook krijgt iedere medewerker van huurders in Bolduc standaard minimaal 20% korting op een persoonlijke taxirit.

Taxidienst Uluman ‘s-Hertogenbosch

Tel                +31 630 44 40 00
E-mail           info@taxiulumandenbosch.nl
Web              taxiuluman.nl/

In de taxi kan contant, met pin of creditcard worden betaald. Daarnaast is het ook mogelijk om op rekening te rijden wanneer het bedrijf hier schriftelijk mee akkoord is gegaan.

Flower service

Wekelijkse boeket-abonnementen worden voor bedrijven die huren bij Bolduc gratis bezorgd. Daarnaast worden boeketten standaard bezorgd voor maar € 5,- ongeacht het aantal boeketten dat een bedrijf bestelt. Huurders kunnen een inlogcode aanvragen om boeketten via de website van Bloemdesign te bestellen. Facturatie vindt dan per maand achteraf plaats.

Bloemist Bloemdesign Sint Michielsgestel

Nieuwstraat 1a te Sint Michielsgestel
Tel             +31 735 51 73 69
E-mail        info@bloemd.nl
Web          www.bloemdesignonline.nl

Delivery Service

073Koeriers biedt voor iedere nieuwe klant, die via de website van Bolduc bij hen terecht is gekomen, een kennismakingskorting van 10% voor de eerste koeriersrit. Een koerier van 073Koeriers is overal in Nederland binnen 30 minuten bij het ophaaladres. Ook beschikt over 073Koeriers een uitgebreid wagenpark van personenwagens tot trekker-opleggers.

Koerier 073Koeriers

Jan Sluijtersstraat 41 te ‘s-Hertogenbosch
Tel                     +73 850 98 63
E-mail               073koeriers@home.nl
Web                  www.073koeriers.nl